Футбольний гумор
|
|
wiktor | Дата: Четвер, 09.09.2010, 16:18 | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Друзі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Їдуть в купе українець, росіян і білорус. Українець зверху спить, а росіян і білорус внизу. Сидять. Білорус думає, як би українця понервувати. Взяв перднув і голосно кричить “ГОЛ! БЄЛАРУСІЯ-РАСІЯ АДІН-НОЛЬ!”. Росіян тоді, щоб не відставати від білоруса, надувся - і перднув аж 2 рази, що аж вагон затріщав і кричить “Гол! Гол! БЄЛАРУСІЯ-РАСІЯ АДІН-ДВА!”. Українець, який після цього точно вже прокинувся, дістав свого пісюна, обіссяв зверху росіянина і білоруса і прокричав “Незважаючи на дощ матч продовжується!”
|
|
| |
Roland | Дата: Субота, 11.09.2010, 19:14 | Повідомлення # 2 |
 Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 32767
| Круто!!!!
|
|
| |
wiktor | Дата: Субота, 11.09.2010, 20:30 | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Коментатор під час матчу: - Шацьких з м'ячем ... Удар по поворотах ... Ех, краще б він ударив по м'ячу.
|
|
| |
Roland | Дата: Неділя, 12.09.2010, 22:03 | Повідомлення # 4 |
 Admin
| О, Вітя, то в тебе веселий набір анекдотів з футболу!!! Класно!!! Я також спробую: Гуус Хіддінк заходить до аптеки: - Мені одинадцять презервативів!!! Аптекар (радісно): - За рахунок закладу!!!!
|
|
| |
wiktor | Дата: Понеділок, 13.09.2010, 23:58 | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Та читав я цей анекдот. Ось тобі щось новеньке - Фрази білявок під час футболу: 1. А де наші? (ну це зрозуміло) 2. Дай я на хвилинку гляну що по інших каналах! 3. Ой! Це Туреччина грає? Коли ми вже туди поїдемо? 4. Цей із прапорцем гірше всіх грає - м'яч поруч із ним прокотився, а він навіть не вдарив 5. Боже! Кінець листопада, а вони в шортах і футболках! Хокеїстам хоч шапки якісь дивні дають. 6. А чому він свистить? Він суддя? А що буде суд? Ой, цього гравця посадити можуть? 7. А що це за фігурки намальовані на траві? 8. А чому говорять: стоїть НА воротах? Він же БІЛЯ них стоїть? 9. О! Це Бекхем на поле? А чому без дружини? 10. Боже, той, що біля воріт у рукавицях! Спека ж! 11. Скільки він буде свистіти? Один раз свиснув і йди, усі почули ж правда, коханий? 12. А навіщо завтра чемпіонат дивитися якщо ТВОЇ не пройшли? Але найстрашніше запитання білявки: ЩО ТАКЕ ОФСАЙД?
|
|
| |
Roland | Дата: Вівторок, 14.09.2010, 16:26 | Повідомлення # 6 |
 Admin
| О це дійсно не так гумор як більше правда
|
|
| |
Roland | Дата: Середа, 15.09.2010, 14:10 | Повідомлення # 7 |
 Admin
| Одеський дворик. - Ти знаєш, Сара, найкращими моментами у своєму житті я зобов"язана футболу. - Циля, невже ти ходиш на стадіон вболівати за «Чорноморець»? - Ні, туди ходить мій чоловік, а я в цей час ходжу до нашого сусіда Сьоми ...
|
|
| |
wiktor | Дата: Неділя, 19.09.2010, 02:42 | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| На чемпіонаті Європи з футболу в Португалії зафіксовано випадок групового згвалтування. У групі А опустили збірну Росії.
|
|
| |
Roland | Дата: Неділя, 19.09.2010, 08:44 | Повідомлення # 9 |
 Admin
|
|
|
| |
Roland | Дата: Неділя, 19.09.2010, 08:52 | Повідомлення # 10 |
 Admin
| Повертаються з футболу Старик Хоттабич і Волька. Волька говорить: - Хоттабич, що це у мене в трусах бігає і свистить? - О, Волька діамант моєї душі, хіба ж це не ти послав на ... арбітра, коли він призначив пеналті в наші ворота!!!
|
|
| |
wiktor | Дата: Понеділок, 20.09.2010, 09:45 | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Га-га-га! Кльово. Ось ще один. Коментатор веде репортаж футбольного матчу: " - Нападаючий вривається в штрафну і б'є головою - потрапляє в штангу, знову удар - штанга, ще удар - знову штанга. Боже мій, та припиніть цей кошмар - дайте ж йому м'яч!"
|
|
| |
Roland | Дата: Понеділок, 20.09.2010, 09:46 | Повідомлення # 12 |
 Admin
| Ульот!!!
|
|
| |